Várja új tulajdonosát

Lélegzetelállító kilátás fogad

A ház Pilisjászfalun egy 2 hektáros, soropóval elzárt,  kétoldalt természetvédelm terület által szegélyezett telken áll.

Pilisjászfalu elhelyezkedése

Budapest határától 20 kilóméterre a Kenyérmezői-patak völgyében, a Pilis hegység lábánál, Piliscsabától északnyugatra található Pilisjászfalu község, Pest megye és Komárom-Esztergom megye határán, a 10-es főközlekedési út mentén. A Budapest - Esztergom vasútvonal szintén összeköti a falut a környező városokkal. A taját festői szépsége és csendes természetközeli jellege együttesen teszik igazán különleges lakókörnyezetté. Az itt lakóknak a nagyváros kínálta szolgáltatásokról és előnyökről sem kell lemondaniuk. Legyen szó oktatásról, egészségügyről, vásárlásról.

A házhoz egy magánúton jutunk el

Fedett kocsibeállóval

2 gépjármű részére fedett kocsibeálló és elektromos autótöltő áll rendelkezésre.

Elrendezés

A ház 128 m2 alapterületű, 78 m2-es déli terasszal, amerikaikonyhás nappalival, 3 hálószobával, dolgozószobával, 2 fürdőszobával, külön leválasztott WC-vel és kültéri konyhával rendelkezik. A hálószobákban beépíteet gardróbszekrény található, méretük 12, 12 és 15 m2. A dolgozószoba 10 m2. A konyha mérete 9 m2, a nappali étkezővel 41 négyzetméteres. A fürdőszobák 15 és 7 négyzetméteresek. 

Amerikaikonyhás nappali

A nappaliban beépített tv szekrény, rejtett fapanellel rendelkező ajtók és norvég ADAX elektoromos fűtőpanelek vannak. Fatüzelésű kandalló és LG hőzsivattyűs hűtő-fűtő klíma is szolgálja a bent lakók komfortját. A konyha BOSCH beépített konyhagépekkel és mosogatógéppel felszerelt.

Hálószobák

A szobákban beépített gardróbszekrény, elektromos radiátor és nyilászáróba épített reluxa van. A szülői háló gardróbszekrényében rejtett TV található és kijárat az intim teraszra.

Fürdőszoba és mosókonyha

A mosdókon Kludi szenzoros csap került felszerelésre. Mindkét fürdőszobában beépített rádió és hangszoró is van.

Teraszról

Hatalmas 78 nm-es terasz

A külső konyha lávaköves grillel és gázpalackkal működtethető főzőlappal van ellátva. Infrapanel fűti a konyhát a hideg napokon.